Marie Louise
Glimmerdragt og specialsyet Chaneltaske – hvem der bare havde sådan en!
En rød vintage fjerhat står og pynter på sminkebordet.
Pelsen er en gave fra kæresten købt vintage.
Fin lampe fra IKEA oplyser rummet og giver hyggelig belysning.
Vintage pailletjakke – er den ikke yndig?
Skjorte fra Acne og leoblazer fra Rika.
Et udpluk af skosamlingen. – Nøj..
Sej halskæde med løvehovede og Yves Saint Laurent guld ring.
Fantastiske øreringe fra Zarah Voigt og ASOS og vedhæng af ben købt i Cannes.
Vintage inspireret glimmerkjole fra Dixie Grey og vintage skjorte.
Silkeblazer fra ASOS, tank top fra Acne & ny kjole fra H&M.
Vedhæng i ben med leopard købt i Cannes.
Fine sommerfugle pynter på bordet.
Yndig, vintage natkjole fra Christian Dior.
Fede frynsesandaler fra Pura Lopez.
Cool ring fra ASOS.
Nogle af yndlingsringene.
Fantastisk ørering!

Jeg var forbi min søde veninde Marie Louise igår og tog lidt billeder af hendes lækre garderobe! Hendes stil er en blanding af nyt og gammelt. Hun har mange fine vintage sager såvel som nye fra Acne, ASOS, H&M osv. Derudover har Marie Louise en form for “udklæder-gen” og har derfor fine pailletdragter med fjerboaer hængende og sjove hatte liggende til pynt. I det hele taget gør alle disse små gamle fund, blandet med alt det nye, hendes stil meget personlig. Marie Louise må være pigen med de 1000 sko – hendes søster ejer en skobutik og hun er derfor altid opdateret på den nye sko-trend. Jeg tror vi er nogle stykker der er lidt misundelige! Jeg blev ihvertfald inspireret af at få et kig i hendes gemmer, så jeg håber det også kan inspirere jer lidt.
I stopped by my dear friend Marie Louise yesterday and took some pics of her lovely wardrobe. Her style is a blend of old and new stuff. She has a lot of cool vintage items and new stuff from Acne, ASOS, H&M, etc. as well. The mixture of old and new clothes makes her style very personal and unique. Marie Louise might be “the girl with the 1000 shoes” – her sister owns a shoe shop and therefor she’s always updated on the new shoe trend. I was certainly inspired by taking a look at her wardrobe, so I hope it’ll inspire you as well.