PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her får I hele outfittet fra i dag. Bukserne er nye og fra Zara. Da jeg købte dem, var jeg lidt i tvivl, om jeg mon ville få dem brugt. Jeg har haft dem på to gange nu og jeg tror aldrig, at jeg har fået så mange komplimenter for et stykke tøj, som da jeg havde disse på i dag. Så er faktisk blevet rigtig glad for dem og synes de fungerer ret godt til basis items som disse.

I følge de store modehuse burde jeg have kombineret dem med en anden pangfarve for at opnå et ægte colour block look, men til at starte med blev de sat sammen med klassisk sort og hvid – simpelt, men alligevel anderledes. Kan være jeg afprøver colour block trenden på et senere tidspunkt. Jeg tror nemlig også de ville være ret seje i kombination med rød eller pink. :)

Today I’ve been wearing my new green pants from Zara. I absolutely love the colour and I never think that I’ve got so many compliments on a piece of clothing. I think I have to try out the colour block trend some day – think they would look great in combination with red or pink.