Photobucket

Hvad er The Couture Society, tænker I nok? Det tænkte jeg også, da jeg blev spurgt, om jeg ville oprette en shop på bloggens Facebook side omkring The Couture Society.

The Couture Society er et netværk der samler en masse styles fra diverse mærker fra catwalken. Her har man mulighed for at forudbestille disse styles. Nogen gange er der nemlig ikke nok butikker der har indkøbt de forskellige styles, og derfor bliver de ikke sat i produktion. Hvis man forudbestiller dem hos The Couture Society via “My shop” på bloggens facebookside, kan man på den måde være med til at få sat tøj i produktion, som ellers ikke ville være kommet i butikkerne. Det er dog forbeholdt, at der er nok der forudbestiller det. Derved kan man alligevel få sine yndlings items fra catwalken og være sikker på at de ikke bliver udsolgt for næsen af en.

Det foregår således, at man betaler halvdelen af prisen ved bestilling og den anden halvdel, når man modtager varen. Bliver stylen alligevel ikke sat i produktion, får man selvfølgelig alle pengene tilbage.

Jeg synes det er et skide smart koncept, så jeg sagde hurtigt ja til at oprette en shop på bloggens Facebook side med personligt udvalgte styles fra The Couture Society. I kan se/bestille mine udvalgte styles her og der kommer løbende flere i shoppen. Noget af tøjet er lidt pebret og andet i den billigere ende. Hold jer ikke tilbage for spørgsmål :)

(Sponsoreret indlæg)