Pink sweater & leather jacket/Zara, jeans/Fiveunits & boots/ebay.

I dag havde jeg min første fridag i lang tid og jeg havde derfor planlagt en tur i Zoologisk Have med kæreste og nevø. Det var super hyggeligt, selvom nevøen havde mere øje på kranerne udenfor Zoo og hestene i Børnezoo, haha. Dog må jeg indrømme, at jeg ikke var helt begejstret for tanken om, at jeg i virkeligheden lignede en ung mor med klapvogn og nevø på to år! Haha.. Forstå mig ret, der er mange der får tidligt børn, men det føltes bare lidt forkert for mig. :) Jeg havde taget min pinke strik på for at give lidt kontrast til det ellers meget sorte outfit.

Today I had a day off and therefore I had planned a small trip to the zoo with my boyfriend and my nephew. I must admit that it felt a little weird to walk around with a stroller and a two year old boy, haha??. But it definitely was a nice trip. I wore my pink sweater from Zara to spice up my black outfit a bit.