PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Sweater/ebay, leather pants/Munhte plus Simonsen, earrings/Erbs & Bjerke, boots/ebay.

Jeg er taget nord på i dag for at besøge min mor og få skrevet på min bacheloropgave. Det giver en helt anden stemning at tage billeder ude i naturen og selvom jeg synes at efterår og vinter er rigtig trist, så er der noget flot ved vejret!

Jeg har min nye sweater på fra ebay, som flere af jer har efterspurgt link på. And here you go! Efter jeg havde købt den, fandt jeg den et andet sted i grå til halv pris, her. Goddamn! Jeg synes skulderdetaljen er rigtig fin, men tror også det er en tendens, som man enten kan lide eller ej! Læderbukserne er også nye og er en af de ting jeg valgte hos Munthe plus Simonsen :)

I må have en dejlig aften! Jeg vil få skrevet noget mere på min opgave, spise hjemmelavede romkugler og prøve at hygge mig, selvom opgaven stresser mig lidt! Det er altig så dejligt at være hjemme hos Mutti.. :)

Today I went to my mom’s place in the northern part of Zealand. The nature is really beautiful up here which gives you the opportunity to shoot some evocative pics. I’m wearing my new sweater, that I bought on ebay a couple of weeks ago – get it here in grey and here in nude. Moreover I’m wearing my new leather pants from Munthe plus Simonsen. Have a lovely evening ladies!