Photobucket

Hej Ladies, Beklager stilheden på bloggen i dag. Som I nok kan regne ud, er jeg i fuld gang med min BA opgave, som skal afleveres i morgen!! SHIT! Har ikke sovet i 75 timer nu – har aldrig prøvet at være oppe så længe, og forstår nu hvad der menes med begrebet “en levende død”. Fik sgu et helt chok, da jeg kiggede mig selv i spejlet i morges, haha.. Har aldrig været så hvid i hovedet. Og nej, dette billede er ikke fra i dag ;) Nå, opgaven kalder! Kig med i morgen, hvor jeg har lidt mere DIY inspiration i ærmet.

Hi Ladies, Sorry for the lack of posts today. I’ve been awake for 35 hours by now due to my bachelor assignment. I feel like a living dead. :) I’ll be handing it in tomorrow – can’t wait to get it over with. Stop by tomorrow – I’m planning to give you some more DIY inspiration. ?

xxx Christina