PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Zaras lookbook for marts er netop landet på deres webshop! Jeg har allerede forelsket mig i den hvide skjorte med spikes på kraven og den lyse læderjakke. Grunden til at jeg er så vild med Zara er, at de altid er med på de nyeste trends, laver gode pasformer, flotte detaljer og lækre kvaliteter til en god pris. Det er lige niveauet over H&M! Tag ikke fejl, jeg er også glad for H&M og køber også meget af mit tøj der, kvaliteterne i Zara er ofte bare lidt bedre, end hvad man finder i H&M – dog også lidt dyrere! Sov godt allesammen, vi ses i morgen ;)

Zara’s lookbook for March is now online! I’ve already fallen in love with the white silk shirt with spike details and the studded leather jacket! I must admit, that I’m really fond of that store! Their fit is just great and the qualities are really nice! I’m blown away every season!