PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har taget en udfordring op i samarbejde med Louis Nielsen, i dysten om at blive “årets brilleblogger”! Jeg ved endnu ikke helt, hvad kommer til at gå ud på, andet end at jeg kommer til at modtage nogle forskellige udfordringer i løbet af sommeren! I skal nok høre mere om på et senere tidspunkt! :) 

Startskuddet var i mandags, hvor jeg var jeg inviteret til et fint event på Skt. Petri i anledning af Årets Brille Look 2012! Der blev serveret fine canapeer, drukket røde cocktails, spillet god musik, hyggesnakket med alle de søde medbloggere og ikke mindst hilst på Helena Christensen, som er frontfigur og dommer i “Årets Brille Look 2012“! :) Åh mand, hvor er hun smuk!

Jeg synes at “Årets Brille Look” er et super fedt koncept og gør det mere hipt at bruge briller ;) Bruger I selv briller? I kan stadig nå at deltage i konkurrencen om at blive “Årets Brille Look 2012lige her med muligheden for at vinde en tur til Tanzania og et photo shoot med Helena Christensen i New York! Bum bum – hvem ville ikke gerne det?! Smid gerne en kommentar, når I har deltaget – så får I nok et par stemmer med på vejen ;)


(Sponsoreret)