PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketSom nogle af jer måske har bemærket, er jeg vild med detaljer. Enten i form af smykker, ure, bælter, hårpynt, neglelak osv., eller i form af detaljer på tøjet som en printet T-shirt, en skjorte med nitter, et par seje sko, en lækker taske eller lignende. Jeg synes det er detaljerne i et outfit, der fuldender det. Jeg har stort set altid smykker på, føler mig næsten helt nøgen uden, men det er også det første jeg tager af, når jeg kommer hjem. :) Her er nogle detaljebilleder fra mine seneste outfits.

As some of you might have noticed, I love to add details to an outfit. Either in the form of jewellery, a watch, a nice bag or a cool belt – I really think that accessories are the icing on the cake! :) Here are some detail pics from my recent outfits.