Flere af jer har været så søde, at gøre mig opmærksom på en artikel i BT, hvor de skriver om møtriksmykker og om risikoen for at udvikle nikkelallergi ved brug af disse smykker. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde skænket det en tanke, at der kunne være nikkel i møtrikkerne. Så her kommer lige et lille shout-out til dem af jer der evt. lider af nikkelallergi eller er nervøse for at udvikle det!

Der findes møtrikker uden nikkel, så køb evt. et test-sæt på apoteket og find ud af, om der er nikkel i de møtrikker I bruger. En anden idé er at købe møtrikker i rustfrit stål – de er en anelse dyrere, men indeholder ikke nikkel. Jeg håber I vil sprede budskabet! :)

Here comes a small shout-out! Several of you have made me aware of an article about hex nut jewellery and the risk of developing nickel allergy. Some hex nuts apparently contain nickel, so if you’re suffering from nickel allergies or are afraid of developing it, you should go and buy a test kit on the pharmacy to find out whether your hex nuts contain nickel. Another idea is to buy hex nuts in stainless steel – they’re a bit more expensive, but do not contain nickel! I hope you will help spread to word! :)