Så gik endnu en uge! Jeg føler virkelig jeg løber om kap med tiden i øjeblikket! Håber det snart bliver bedre :) Det blev ikke til så meget modeuge for mit vedkommende, da jeg har haft travlt med arbejde og show hos Day Birger et Mikkelsen. Derudover har jeg været til “Årets Brille Look 2012 finale”, bestilt ferie, spist vietnamesiske pandekager hos min mor, beundret min venindes flotte “negleringe”, lavet et par DIY projekter, fået pæn pakke af Ganni, været på loppemarked og en tur på stranden, fået alt for få timers søvn og prøvet at komme igennem min overloadede email indbakke :D Haha.. Hvad har I fået ugen til at gå med?

Kig med senere hvor der kommer endnu en omgang “Ebay goodies” og hvor jeg trækker vinderen af gavekortet til NotaBrand :) Nu vil jeg smutte  på arbejde hos hos Day og senere NN07 og i eftermiddag kommer søde Emily og en fotograf hjem til mig for at tage et billede til en artikel i Jyllands Posten der udkommer meget snart :)

Time passes by too quickly these days! This week I’ve been really busy working at Day Birger et Mikkelsen! Morover I attended a big party hosted by Louis Nielsen, I’ve ordered a holiday, I ate Vietnamese pancakes at my mom’s place, admired a friend’s cool nail dekoration and did a few DIY projects. What have you guys been doing last week?