PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Det er lidt vemodigt, at sommeren er slut! Jeg er ikke stor fan af vinter, men på den anden side kan vi se frem til lune striktrøjer, lækre støvler og frakker, gode film og serier i flimmeren, varm kakao og stearinlys. Det lyder jo heller ikke værst. Her er lidt outfitbilleder fra i sommers. Jeg har delt det op i to indlæg, men her har I det første. Har I et favorit look? :)

It’s a little sad, that Summer is over! I’m not a big fan of Winter, but on the other hand we can look forward to chunky knitwear, delicious boots and coats, hot chocolate and candle lights. :) Here are some outfits pics taken during the Summer. I’ve split the post in two, so here you have the first part of it. Do you have a favorite look? :)