Jewelry/Aagaard, jacket/Day Birger et Mikkelsen, leather pants/Hoss Intropia, T-shirt/Part Two, boots/Hoss Intropia

Jeg synes at det er detaljerne i et outfit, der gør forskellen – “it’s all in the details”! Ihvertfald er det ofte detaljer som smykker, der sætter prikken over i’et og kan peppe et casual hverdagslook gevaldigt op. I samarbejde med det danske smykkefirma, Aagaard, har jeg stylet dette outfit som et bud på, hvordan man kan spice et hverdagsoutfit op med enkle, lækre smykker som disse.

Når jeg siger hverdagsoutfit, så mener jeg et outfit, som både er passende til skole og arbejde og som er enkelt i udtrykket. Sådan en type outfit som man ofte ender i, når man har travlt om morgenen, og som man ved altid fungerer. Men i virkeligheden er det jo ret nemt og hurtigt at dresse det op med enkle, fede smykker.

Jeg har her stylet outfittet med forgyldte smykker i sterlingsølv, som hver især er enkle, men ser ud af meget og giver kant. Smykkerne komplimenterer samtidig guldlynlåsen i bomberjakken, som får smykkerne til at træde frem. Det er i det hele taget en god idé, at vælge smykker ud fra farverne eller metallerne i ens tøj såsom lynlåse eller knapper – det giver et lækkert helhedsindtryk og får looket til at se mere fuldendt ud.

Det har i en lang årrække været meget moderne med lange halskæder, men i år er det mere de korte modeller der hitter og er også en trend jeg selv er blevet vild med. Og som her synes jeg, at det er fint at have flere på samtidig. Både stjernehalskæden og halskæden med de små “ringe” gør sig rigtig fint til outfittet uden at “larme” for meget. Også de forgyldte ringe pepper looket op. Jeg er især vild med ringen der går på tværs af fingeren og den med de små “cirkler”Den lækre ear cuff er også et godt eksempel på, at man sagtens kan få et råt udtryk med guldsmykker og jeg synes den sætter prikken over i’et til de små stjerneørestikkerDet knyttede armbånd med hjertet er jeg også blevet ret vild med og så støtter det samtidig en god sag, nemlig hjemvendte soldater. I kan finde alle smykkerne på Aagaards webshop og læse flere af mine stylingtips på Aagaards hjemmeside. Hvad synes I om stylingen af smykkerne? :) Og hvilke smykker bruger I selv til hverdag?

In collaboration with the Danish jewelry company, Aagaard, I have styled an everyday outfit with cool gold jewelry. It’s actually very easy to spice up a simple look with only a few accessories. You can find all the different items in Aagaard’s webshop. What do you think of the styling? :)