kurt geigerswildens skjortedenim shirtbroderigirissimalocation københavnkurt geiger bootsswildensswildens shirt

Shirt/Girissima.com, leather jacket/vintage, leather pants/Hoss Intropia, beanie/ASOS, boots/Kurt Geiger, ring/YSL

Håber I alle nyder påsken? Her er et outfit fra sidste weekend, hvor jeg var i ny fin skjorte fra det franske mærke, Swildens. Jeg har her valgt at style den med læderleggings og oversized vintage jakke for at give den feminine, lyserøde farve lidt kant. Jeg har for nyligt fået øjnene op for Swildens og jeg er vild med det! Det forhandles bl.a. hos webshoppen Girissima.com, som også har en masse andre fede mærker.

Jeg har også en god nyhed til jer. I samarbejde med Girissima.com kan I indtil søndag d. 31. marts få 25% rabat på alt fra deres nye kollektion. For at indløse dette tilbud skal I registrere jer hos Girissima.com og sende dem en email (customerservice@girissima.com) med emnet “Passionsforfashion Fan”. Så vil de sende jer en rabatkode, som I kan bruge ved check out. Nedenfor er nogle af de items fra webshoppen, som jeg ikke ville have noget imod at eje.

Hope you’re all enjoying the Easter vacation? Here is an outfit from last weekend wearing my new shirt from the French brand, Swildens. I chose to style it with black leather leggings and an oversized vintage jacket to give the feminine colour some edge. It can be purchased on Girissima.com, where you also can find a lot of other cool brands. 

Besides, I have good news for you – Girissima.com will grant all my blog followers 25% discount on any item from their new collection. The offer is valid until Sunday the 31st of March. To redeem this offer you have to register at Girissima.com and send them an email (customerservice@girissima.com) with the subject “Passionsforfashion Fan”. Then they will send you the discount code that you can use at check out. Below are some of the items, that I wouldn’t mind in my closet :)

gannilinks: 1. Dungarees, 2. silk shorts, 3. tank top, 4. shirt, 5. tank top