asosLinks: 1. denim dungarees HERE, 2. gold watch HERE, 3. lace top HERE, 4. army vest HERE, 5. statement earrings HERE, 6. leather jacket HERE, 7. cross ring HERE, 8. love ring HERE, 9. tank top HERE, 10. jersey parka HERE, 11. cross necklace HERE, 12. ABC tank top HERE, 13. black dungarees HERE

Som I nok har lagt mærke til, er jeg glad for at handle på ASOS :) Jeg tjekker siden næsten dagligt, da de opdaterer med nye varer alle hverdage i ugen. Her er mine favoritter pt – jeg overvejer stærkt at smide de blå denim overalls i kurven!

As you guys might have noticed, I’m quite fond of ASOS. I check their site almost every day, as they get new clothes and accessories in stock every day from Monday to Friday :) Here are my current favorites. I’m really considering to go for the denim dungarees!