bownty

Har I hørt om Bownty.com? Det er et nyt site der samler alle deals i ét – så som Downtown, Groupon, Takeoffer, Spotdeal, Sweetdeal, Tilbudibyen, osv. Hvis man tilmelder sig Bowntys nyhedsbrev, modtager man hver dag kun én mail om dagen om alle de samlede tilbud, frem for en mail fra alle de forskellige udbydere. Ret smart synes jeg og så er det meget overskueligt at man kan få et samlet overblik på deres hjemmeside over alle deals! Man kan også finde deals fra storbyer i udlandet – f.eks. London,  Paris, Madrid, Barcelona, Berlin og mange flere.

I samarbejde med Bownty har jeg fået lov til at udlodde et lækkert gavekort til Bownty på hele 5000 kr. til en heldig læser!!! Hvis jeg vandt, ville jeg bruge pengene på at tage til London med en veninde og shoppe amok! Mim veninde Nicoline og jeg har faktisk allerede aftalt, at vi skal afsted her først på sommeren. Man kan altid finde mange gode deals, som man kan bruge i London hos Bownty. Hvis jeg vandt, ville jeg bruge pengene på et lækkert hotel, middagewellness og oplevelser i storbyen. Man kan alligevel komme ret langt for 5000 kr. i London over en weekend.

For at deltage i konkurrencen om de 5000 kr. til Bownty, skal I signe op til deres nyhedsbrev HER og smide en kommentar i kommentarfeltet, om hvad I ville bruge pengene på, hvis I vinder. Håber I vil lege med – jeg synes selv det er en super fed konkurrence :) Konkurrencen løber fra i dag d. 1. maj og en måned frem.

(I samarbejde med Bownty)