fiat500fiat 500fiat500 forhandlerfiat500 danmarkLige siden jeg fik kørekort, har jeg godt kunne tænke mig en bil. Min kæreste synes det er fjollet, når man bor i byen, men jeg kan finde på titusind ting, hvor en bil er et must – f.eks. når man skal i IKEA efter… stearinlys og billige hotdogs?, på loppemarked med alt sit skrammel, til Nordsjælland til familien, en spontan tur i skoven osv. osv…. haha! Han er svær at overtale. Ikke desto mindre har en Fiat500 længe været min drømmebil – helst i råhvid med rødt soltag eller i den fine babyblå farve! Desværre er budgettet ikke til sådan en bil pt, men man har jo lov at drømme.

Jeg blev forleden spurgt, om jeg ville testkøre den og var hurtig om at takke ja! :) Jeg havde den kun i et par timer, men det var det hele værd at ræse til Nordsjælland i fuld sol med åbent tag og god musik og besøge min mor. Det eneste negative jeg kan sige om bilen er, at den var lidt sløv i optrækket, da den havde en meget lille motor, men i det tilfælde kan man jo bare vælge en større, hvis man selv skal ud og købe :) Jeg blev kun endnu mere forelsket i bilen efter at have prøvekørt den, så det var lidt trist at skulle overlevere den til søde Cathrine senere på dagen :)

Nu har I også mulighed for at prøve en Fiat500, da I kan vinde den for en weekend! Ikke dårligt hva’? For at deltage skal I noget så simpelt som at oploade jeres bedste sommerbillede fra sidste år på Instagram og bruge hashtagget #Fiat500BD. Konkurrencen kører indtil uge 23, hvorefter jeg kårer en heldig vinder :)

Sorry guys, this competition is for Danish residents only.

(Sponsoreret af Fiat500)