isabel marant etoileskirtisabel marant shoeszara leather jacketfrill skirtSkirt/Isabel Marant Etoile, shirt/Zara, leather jacket/Zara (similar HERE) adlink, bag/Leowulff, boots/Isabel Marant, sunglasses/Stella McCartney

Jeg mødtes med Mie i går efter arbejde til en lækker yoghurt på The Yoghurt Shop i Ny Adelgade. Det sted kan virkelig varmt anbefales! Man vælger selv sin yoghurt, “drys” og frugt. Om lidt skal jeg mødes med mine dejlige veninder, Nicoline og Louise. Vi skal til træning og senere hente mad fra Smag. Haps! Jeg har spist så meget chokolade på ferien, at I ikke drømmer om det, så nu står den på detox, haha..

Yesterday I met up with Mie after work for a quick yoghurt at The Yoghurt Shop in Ny Adelgade in Copenhagen. In an hour I’m meeting up with my friends, Nicoline and Louise, for a work out and healthy take away from Smag. Looking forward to that! I’ve been eating sooo much chokolate lately, so now I’m trying to eat a little healthy, haha..

the yoghurt shop