asos jeansleather jacketmarkberg christina dueholmperfect jeans

Adlinks: lace top/Asos HERE, leather jacket/Zara (old, similar HERE), jeans/Asos HERE, bag/my design for Markberg HERE, boots/Zara (old, similar HERE), belt/Dad’s old, watch/Certina

Ååh mand! I dag skete noget, som jeg længe havde frygtet. Min computer besluttede sig for at rejse til elektronikhimlen. Den er brudt helt sammen! Det er så typisk – jeg var til et event i eftermiddags med Tine, hvor jeg tilfældigt kom til at nævne noget om min computer, hvorefter hun udbrød “HAHAHA, har du stadig den gamle (lorte)computer?”. I ville dø af grin, hvis I så hvilken computer jeg blogger fra (eller BLOGGEDE fra, hulk hulk). Det er en 5 år gammel PC, den vejer omkring 3 kg og man får nærmest brændmærker på lårene, hvis man sidder med den på skødet, haha..

Jeg har også min elskede lille computer tablet fra HP, som jeg altid bruger, når jeg er på farten eller ude og rejse, men skærmen er lige lille nok, når man sidder meget med photoshop, hvis man er vant til 15″. Ååh, så jeg måtte bøje mig i støvet og klikke en MacBook hjem, av av – en streg i regningen, men det må siges at være nødvendigt :) Christoffer nærmest hoppede og dansede, da min computer gik død, da han længe har punket mig for at købe en MacBook, haha! Håber den lever op til forventningerne. Hvad er I til – PC eller Macbook?

Derfor beklager jeg den sene opdatering i dag. Her får I gårsdagens outfit – bedre sent end aldrig, ikke? ;)

Oh maan! Today my computer decided to break down. Like seriously break down. It’s so typical – I went to an event this afternoon with Tine, where I randomly mentioned something about my computer, and then she exclaimed, ” HAHAHA , do you still have that old (shitty) computer?”. You guys would laugh your ass off if you saw my old computer. It’s a 5 year old PC, weighing about 3 kg and it’s not fancy at all, haha .. I also have my beloved computer tablet from HP that I always use when I’m out travelling, but the screen is a bit small when your using Photoshop, if you’re used to a 15″ screen. Therefore I clicked home a MacBook this evening. Ouch! I hope it lives up to expectations. What do you prefer, PC or Macbook? So I’m sorry for the late update today. Here’s yesterday’s outfit :) Better late than never, right?