beach

Find a link to my new bikini HERE & to the lovely lace shorts HERE

I dag har vi bare slappet af og snorklet rundt på stranden og her til eftermiddag fik i os en pedicure – SÅ dejligt for de vintertørre fusser. Jeg følte nærmest, at jeg svævede ud af salonen bagefter, haha! Og det kostede noget ala 40 kroner for en hel time. Det er altså noget af de gode ved at være sydpå, at alting er meget billigere! :) I morgen skal vi på “beach hopping” og det glæder jeg mig til! Kig med senere hvor gårsdagens kluns kommer på bloggen.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Today we’ve just been relaxing and snorkeling at the local beach all day and also we had a very nice pedicure this afternoon. I really needed that, haha.. Tomorrow we are going “beach hopping” and I’m really looking forward to that. Stop by later where I will show you yesterday’s outfit. :)