chunky sweatermodeblogsliponsoversized clutchAdlinks: sweater/New Look HERE, white shirt/H&M Men’s HERE, coat/Asos HERE (sold out in camel), clutch/Asos HERE, pleather pants/Zara HERE, shoes/Bertie (old, similar HERE), sunnies/Celine HERE

Hvor var det bare gråt og kedeligt vejr i går. Det er faktisk svært at tage gode billeder i sådan et vejr, for de bliver så mørke og underlige i farven. Det endte nu meget godt alligevel :) Jeg var iført ny sweater, som jeg nærmest har boet i, siden jeg modtog den med posten – den er mega blød og lun. Og så gør det ikke noget, at den også har lidt bling-bling! :) Haha… Jeg er blevet ret glad for at kombinere striktrøjer med simple skjorter – det giver et cool og afslappet lag-på-lag look. Jeg stjæler ofte Christoffers skjorter og jeg vil også råde Jer til at gå et smut i herreafdelingen, hvis I skal på jagt efter en magen til – de er nemlig knapt så figursyede. Det kan jeg godt lide :) God dag, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

The weather was very grey yesterday which made it really difficult to shoot some nice pics, as they turn out pretty dark and weird when the weather is like this. But I think we managed to get some good results out of it anyway. :) I was wearing my new sweater – it’s so soft and comfy! :) I really like to layer up my sweaters and jumpers with a simple shirt at the moment. It looks very casual and cool I think. It’s a good idea to buy your shirts in the men’s department as they’re less “fitted” and more oversized :) Have a lovely day, girl!