sunseeker bikini asos triangl mode fashion

I var mange der viste interesse for min bikinitop, da jeg viste den i dette indlæg fra Filippinerne i januar måned. Desværre var den udsolgt dengang, men jeg har netop opdaget, at den er kommet tilbage på lager HER (adlink) og med en matchende underdel HER (adlink). Bare et lille tip, hvis I skulle være interesserede i den. Nu varer det jo ikke så længe, før sommeren nærmer sig :) God aften, piger.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

A lot of you showed interest in my bikini top when I showed it in this post from The Philippines in January. Unfortunately it was sold out back then, but I have just realized that it’s back in stock HERE (adlink) – find a matching bottom HERE (adlink). Just a small Tuesday tip. Have a great evening, girls.