nellie dellies

I var rigtig mange der viste interesse, da jeg bloggede om de lækre chokoladebarer fra Nellie Dellies i sidste uge HER. Hvis ikke I har smagt dem endnu, så skulle I tage at læse videre her… I samarbejde med Nellie Dellies har jeg nemlig fået mulighed for at udlodde nogle lækre chokoladebarer til 3 heldige vindere, som hver især modtager 3 barer. Lækkert ikke? :)

Reglerne for at deltage er ganske simple. I skal nemlig bare smide en kommentar til dette indlæg med Jeres navn. Vinderne kåres på bloggens Facebookside HER på mandag, så husk at følg med der også.

I kan desuden vinde 1 års medlemsskab til Fitness DK plus Nellie Dellies produkter i deres egen konkurrence HER. God eftermiddag, piger.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

A lot of you showed a big interest when i blogged about my latest craving from Nellie Dellies last week HERE. Now 3 of you have the chance of wining 3 chocolate bars each. To participate you just have to drop your name in a comment. I will announce the winners on Facebook HERE on Monday, so remember to follow me there as well. Have a great afternoon, girls. 

(Sponsored by Nellie Dellies)