slipons slip ons slippers espadrilles plimsolls babyblue lyseblå sko sommersko forår mode modeblog styling designer fashion blog stylist modemagasinLyseblå er en farve vi kommer til at se meget mere til i løbet af foråret og til sommer. Jeg ville bestemt heller ikke have noget i mod, hvis disse lækre slip-ons sad på mine fødder. Find dem HER (adlink). Jeg har faktisk også været lidt på udkig efter den perfekte lyseblå frakke i et stykke tid nu… Er der nogle af Jer der ved hvor man kan skaffe sådan en henne? :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Baby blue is on of the most trendy colors this season. I definitely wouldn’t mind these nice slip-ons either! They are available right HERE (adlink). I’ve actually also been looking for the perfect baby blue coat for a while now. Does any of you know where to get one? :)