ganni-frakke-modeblog-fashion-blog-blogger-bispebjerg-kirkegård-jeans-stiletter-forår-danmark-dk-copenhagen-københavn1Jeans tanktop-asos-modeblogWhite top asos-dressDress blondetop-modeblog-fashionblogStriped top modeblog-fashion-blog-styling-outfit-ootd-instagram-fashion-mode-københavn-shopping-draperet-jakke1Draped coat oversized-clutchWhite top celine-audrey-sunglasses-modeblog-fashion-blog-blogger-outfit-scuba-skirt-frill-flæse-sommer-forår-sort-striber-læderjakkeSkirt kjoleDress lace-top-modeblog-fashion-blog-maxiskirtTop trenchcoatTrench coat HERE

Hvis I er lige så vilde med at shoppe hos Asos som jeg, så har jeg en god nyhed til Jer. Hele dagen i dag og indtil kl. 9 i morgen tidlig (mandag), kan I få 20% rabat på alt hos Asos HER, som ikke i forvejen er nedsat. Rabatkoden er “EPIC20” og indtastes ved checkout. Ovenfor er nogle af mine seneste køb :) Happy shopping og god søndag!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I have good news for you if you love shopping as Asos. From today 9am today until 9am tomorrow morning you can get 20% off on everything at Asos HERE, except for the things that are already on sale, by entering the discount code “EPIC20” at checkout. Above you see some of my latest purchases. Happy shopping :)

– Contains adlinks