[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b9XYZYEiWYY[/youtube]

I skulle gøre Jer selv den tjeneste og se denne video, hvor moderedaktørerne på britiske Vogue, Sarah Harris og Bay Garnett, viser deres lækre garderober frem. Deres stil er vidt forskellige, hvilket jeg også tænker må give et anderledes tvist til deres måde at arbejde med magasinet. Jeg er vild med hvordan Bay Garnetts vintage banantop havnede på catwalken hos Chloé :) Sejt!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

You should do yourself a favor and watch this video where the fashion editors of British Vogue, Sarah Harris and Bay Garnett, show us their amazing wardrobes! It’s very interesting how their styles and their approach to fashion are completely different! I love how Bay Garnett’s vintage banana top ended up on the runway of Chloé. :) Cool!