læderjakke tylskørt greaseoutfit tylskørtdansk modeblogchanelboytaskeruffleskirt tylskørtAdlinks: leather jacket/Zara (similar HERE), T-shirt/Zara (similar HERE), skirt/Asos HERE, shoes/Iro (similar HERE), bag/Chanel, sunglasses/Céline HERE, jewelry/Jane Kønig HERE

Jeg følte mig lidt som Sandy fra Grease, da jeg forleden var hoppet i ovenstående nederdel. Jeg elsker at kombinere rå og feminine elementer og det kom virkelig til udtryk i dette outfit, som bestod af både læder og tyl. Det var egentlig en lidt skør sammensætning, men som Cathrine altid siger: “Det er bare tøj! Og så kan man jo bare prøve noget andet næste morgen!“. Og jeg giver hende ret – det er sjovt at eksperimentere lidt engang imellem om det så ender ud med et tylskørt på en kedelig torsdag. :) God dag, piger.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I felt a bit like Sandy from Grease when I put on this nude tulle skirt the other day. I love to combine feminine and raw elements which was pretty clear in this outfit consisting of both tulle and leather. :) Have a lovely day, girls!