cable knit rullekrave striktrøjeleowulff bagsweater copySweater/Asos HERE, shorts/Zara, bag/Leowulff HERE, sunglasses/Céline HERE

Her er et outfit fra forleden aften, fra inden vi tog til Sverige. Jeg var iført lyserød striktrøje og ditto taske. – Et styks candyfloss på ben! :) Strikken er også ny og helt perfekt til de kølige sommeraftener. Jeg linkede til den på bloggen forleden HER og den blev udsolgt på nul komma fem. Var der nogle af Jer der nåede at få fingre i den? Den kommer sikkert på lager igen inden længe. :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

My outfit was pretty pink the other night, before we went to Sweden. I was wearing a pink sweater and my new pink bag. – I felt like a walking candyfloss. :) My sweater is new and perfect for the cold Summer nights. I posted a link to it on the blog the other day HERE and it was sold out in no time. Did any of you managed to get your hands on it?