Britneyspearsundertøj@2xbritneyspears@2xchristopher@2xjosefine-nielsen-model@2xbritney-spears-intimates@2x

Her er lidt billeder fra lanceringen af Britney Spears nye undertøjskollektion for Change. Det foregik i ægte Britney-stil med masser af glamour, fest og bling bling (se f.eks. billedet nede i venstre hjørne). Selve showet mindede mig lidt om Victoria’s Secret, da alle pigerne var meget glade og dansede rundt på catwalken. Der var undertøj for enhver smag og jeg var specielt vild med DENNE og DENNE bh. I øvrigt synes jeg, at Britney så virkelig fin ud med den korte frisure.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are a few pics from Britney Spear’s Intimate collection which was launched in Copenhagen yesterday. The show kind of reminded me of Victoria’s Secret as all the girls were very happy and lively. She had made a huge selection of underwear and there were something for all body types. I was especially fond of THIS and THIS bra. Btw – I really liked her new hair cut.