camel-coat@2xover-alls@2xsmækbukser-voksne@2xAdlinks: overalls/Asos HERE, sweater/Vero Moda HERE, coat/Asos HERE, bag/my design for Markberg HERE, boots/Asos (similar HERE), sunglasses/Stella McCartney (similar HERE)

Smækbukser har fået en revival her i 2014 og jeg har netop erhvervet mig dette par fra Asos. Sidste gang jeg gik med smækbukser, var jeg 13-14 år gammel og en smule stilforvirret. Jeg husker engang, hvor jeg kom i skole iført mælkedrengestribede smækbukser, fletninger og Buffalostøvler. Jeg kan love jer for, at det var noget af et syn!

I dag har jeg stylet dem med ankelstøvler, glimmersokker og en grå strik for et mere feminint look. Det jeg godt kan lide ved smækbukser er, at der er mange forskellige stylingmuligheder. De er i sig selv ret casual, men tilsætter man et par hæle bliver de lynhurtigt mere “elegante”, mens et par flade sneakers giver et mere cool og afslappet udtryk. Jeg håber ikke, at jeg om 10 år også kigger tilbage på denne styling og tænker: “What the f***?“, haha… :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Over-alls has got a revival in 2014 and I’ve just bought this pair from Asos. Last time I wore over-alls, I were 13-14 years old and a bit confused about my personal style. I remember I wore some striped over-alls, braids and Buffalo boots one day for school. What a sight!

Today I have styled them with some ankle boots, glitter socks and a grey sweater for a more feminine look. What I like about over-alls is, that there are many styling options. They’re very casual in themselves, but if you combine them with some heels, they instantly look more elegant while a pair of sneakers would give them a more cool expression. I don’t hope, that I in ten years will also look back on this styling and think: “What the f***”, haha… :)

modeblog