stylist, day-to-night-outfit,-modeblog,-hvid-skjorte,-styling@2x

Det er nemmere at investere i nyt tøj, når man ved, at det kan give mange stylingsmuligheder. En hvid skjorte er et godt køb og et must-have i mine øjne, da den kan bruges til de fleste anledninger. Den er både perfekt til et hverdagslook med casual jeans og sneakers og til et aftenlook med en lækker nederdel og røde læber. Hvilket look foretrækker I? :)

Læs mit tidligere “Day to Night” indlæg omkring “den lille sorte” HER.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s easier to invest in new clothes when you know that you can get plenty of wear out of them. Case in point, a simple, white shirt looks gorgeous teamed with both off-duty jeans + sneakers and a sexy skirt + red lips. Which look do you prefer? – Read my previous “Day to Night” post about “the little black dress” HERE.

Adlinks: shirt/H&M HEREcoat/Asos (similar HERE), jeans/Asos (similar HERE), sneakers/Lacoste HERE, bag/Chanel, skirt/Mango HERE, boots/Asos (similar HERE),  jewelry/Jane Kønig HERE

modeblog