gråt-striksæt-zara@2xhyggetøj@2x – Monday in my grey knitted suit – 

Som så mange andre, er jeg ikke så stor fan af mandag – det er som om, at søndag bare klinger bedre i mine ører. :) På den anden side, er mandag en god dag at starte på en frisk, catche op på noget man er bagud med eller komme ind i en god rutine. Der er sikkert mange af jer, der fra i dag har besluttet jer for at spise sundt ovenpå al julemaden. Som min mor plejer at sige: “Hvis det går i vasken mandag, så er der heldigvis en hel uge til, at vi skal på dén igen, haha”. :) Jeg arbejder hjemmefra i dag i mit grå sæt fra Zara. – En dejlig måde at kickstarte ugen på. God mandag til jer alle.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Like many others, I am not that big a fan of Monday – Sunday simply just sounds better in my ears. :) On the other hand, Monday is a good day for a fresh start, to catch up on something behind schedule or to get into a good routine. I’m working from home today in my grey knitted suit from Zara. A nice way to kick start the week. Have a great Monday, everyone.

modeblog