janekønig-halskæde@2xjanekønig-love-tag@2x{Jane Kønig giveaway}

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet. I den forbindelse har jeg fået lov til at udlodde et styks “love tag” halskæde fra Jane Kønig med to tags og en diamant. Halskæden kommer i fire materialer, så vinderen kan selv vælge, om den skal være guldbelagt, oxideret sølv, sølv eller rosaguld. Det eneste I skal gøre for at deltage er at smide en kommentar med hvilket materiale, I ønsker at vinde halskæden i og de to initialer, der skal være på jeres tags. Konkurrencen kører til og med tirsdag d. 17. februar og vinderen kåres på min Facebookside. :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Valentine’s Day is just around the corner. In that context I have to fortune to give away one “love tag” necklace with a diamond from Jane Kønig to one lucky reader. It comes in four different materials: gold plated silver, oxidized silver, silver and rose gold. To participate you have to drop a comment and tell me which material you prefer and the initials you want on the tags. The giveaway runs until the 17th of February and the winner will be announced on my Facebook page. :)

modeblog1