pastels,-streetstyle,-2215-trends@2xAdlinks: 1. dress/HERE, 2. top/HERE & skirt/HERE, 3. roll-neck jumper/HERE, 4. jacket/HERE, 5. shirt/HERE, 6. bag/HERE

Så snart solen titter frem, får jeg lyst til at storshoppe ny forårsgarderobe i lækre lyse farver. :) De seneste par dage, er jeg faldet over en masse lækre items i pastelfarver, så jeg har her samlet et lille overblik over de ting, som gerne måtte flytte ind i min garderobe. Tasken har jeg faktisk allerede (se den i “aktion” HER), og den glæder jeg mig til at tage i brug igen her i foråret. :) Er der noget, som I ikke kan leve uden?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

As soon as the sun peeps out, it makes me want to go and buy myself a new Spring wardrobe with lots of bright colours. :) The last few days, I’ve stumbled upon lots of pastel coloured items, which I wouldn’t mind having in my wardrobe. I actually have the bag already (see it “in action” HERE) and I’m looking forward to being able to start using it again this Spring. Is there something that you can not live without?

modeblog1