boozt-rabatkode@2xAdlinks: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE

Store webshops kan være lidt af en jungle at finde rundt i, når de har mere end 10.000 varer i sortimentet. Jeg kan godt lide at have underkategorier som “stylistens udvalgte” eller “mest solgte” – både til inspiration og fordi det ofte sparer en for en masse tid. Så da Boozt spurgte, om jeg ville have min egen mini shop hos dem, takkede jeg hurtigt ja, da jeg tænkte, at det måske kunne komme jer til gode. :) Den vil løbende blive opdateret med mine udvalgte items. Find dem alle og mange flere lige HER. Nu vil jeg hoppe i seng. Kan I sove godt, allesammen… zZzz!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Sometimes it can be difficult to find what your looking for on webshops with more than 10.000 items in stock. I like to have subcategories like “stylists’ picks” or “popular items”, so when Boozt asked me, if I wanted to have my own mini shop, I said yes. It will regularly be updated with my favorite items. Find them all and many more right HERE. Now I will hit the sack. Nighty night, everyone… zZzz!

modeblog1