toga-pulla-ruskindsstøvler@2xAdlinks: leather jacket/Whistles (similar HERE), T-shirt/Noisy May HERE, jeans/Zara (similar HERE), boots/Toga Pulla HERE, scarf/Part Two (similar HERE), bag/Chanel

Her er et par billeder af mandagens uniform som bestod af skinny jeans, læderjakke og mine nye yndlingsstøvler. Meget simpelt og yderst behageligt. I dag skal jeg have en masse arbejde klaret. Jeg har meget at se til i øjeblikket – både med bloggen, samarbejder og et projekt som jeg meget snart kan løfte sløret for. Jeg har arbejdet hårdt på det i mange måneder, så jeg kan næsten ikke vente med at dele det med jer. :) Derfor løber jeg lidt ekstra hurtigt i disse dage, hvilket også var årsagen til, at bloggen stod stille i går. Håber I får en skøn dag, allesammen.
line@2x
Here are a few pictures of my Monday uniform which consisted of skinny jeans, a leather jacket and my new favorite boots. Very simple and comfy. Today I have a lot of work that I need to get done. I’m running a little extra fast these days, as I have a few projects that requires much time and energy at the moment. But soon I can reveal more about the project I have been working on for many moths now. :) Can’t wait. Have a lovely day, everyone.

modeblog1