Âme-Copenhagen@2x
Giveaway: win a gift card worth 1000 DKK to amecopenhagen.dk

Vi elsker når I poster billeder på Instagram med jeres favoritter fra Âme Copenhagen. :) Det er fedt at se, hvordan tøjet bliver brugt og hvordan I styler det. Hvis I ikke allerede har set det på Instagram, så vil jeg blot tippe jer om, at I kan vinde et gavekort på 1000 kr. til Âme Copenhagens webshop.

Det eneste I skal gøre er at smide et billede op med jeres favorit style fra Âme Copenhagen (det må også gerne bare være et billede fra webshoppen eller fra min blog) og tagge #amecopenhagen og @amecopenhagen. Vi trækker en ny vinder ved udgangen af hver måned. Husk at have jeres profil åben – ellers er det ikke muligt for os at se. Håber I har lyst til at deltage. ;)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

We love when you show pics of your favorites from Âme Copenhagen on Instagram. Maybe you have already seen it, but if not I just want to inform you, that you can win 1000 dkk to our webshop. The only thing you have to do to participate is to show us your favorite Âme Copenhagen style along with the tags #amecopenhagen & @amecopenhagen. We will annonce a new winner every month.

modeblog1