blodmåne-danmark@2xblodmåne@2x
Der var helt sikkert flere af jer, der stod op i nat for at se blodmåne. Har jeg ret? :) Vi kunne ihvertfald skimte flere her på Østerbro der stod og kiggede ud af vinduerne iført natkjoler og underhylere, hihi… Det var virkelig det hele værd at sætte uret til 04.10 –  hold da op, hvor var det smukt! Jeg fik fanget et par ret fantastiske billeder af det, hvis jeg selv må sige det, som I da ikke skal snydes for. God mandag, allesammen!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I guess several of you got up last night to watch the blood moon. Am I right? ;) Anyhow, we could from our living room see a lot of people watching the total lunar eclipse in their nightgowns and panties, haha… It was totally worth getting up 04.10 – it was so beautiful! I caught a couple of pictures of it, that I thought you should see. Have a great Monday, everyone!
modeblog1