happy-new-year

HAPPY NEW YEAR TO MY DEAR READERS

Vi er så småt ved at være klar til nytårsaften herhjemme. Vi skal som sagt holde det på Østerbro med hende her, hende her og deres søde kærester. Kransekagen er i ovnen, champagnen på køl og inden længe går festlighederne løs. Jeg vil blot ønske jer en rigtig dejlig aften. Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at sige mange, mange tak fordi I følger med på bloggen. Det betyder meget mere, end I aner. Godt nytår! <3

blog, københavn, high-street

So, we are almost ready for New Year’s Eve. As mentioned, we are going to celebrate it with this girl, this girl and their lovely boyfriends. Our special Danish marzipan ring cake  is in the oven, the champagne is on ice and in a few hours we will celebrate the new year. I just want to wish you a very nice evening. At the same time, I want to take this opportunity to say many, many thanks for following my blog. It means much more than you know. Happy New Year! <3