stå-på-hændernike-freeløbesko

TRÆNINGSTIMERNE ER SPONSORERET AF STRICK PERFORMANCE

På fredag er det en måned siden, jeg gik igang med mit træningsforløb med Malte fra Strick Performance. Jeg synes, tiden er løbet afsted, bogstaveligt talt. ;) Jeg begynder langsomt at komme ind i en rytme, og jeg forsøger så vidt muligt at træne fire gange ugentligt, men jeg er ikke nået dertil, hvor jeg ligefrem glæder mig til at komme ned i fitnesscenteret. Bortset fra når jeg skal til yoga – det er jeg faktisk blevet temmelig glad for. Malte er også super god til at motivere mig og holde mig i ørerne og træningerne med ham er også altid noget, jeg ser frem til. Han er god til at variere hver eneste træningstime, så det hele tiden er nyt og udfordrende med både styrketræning og cardio. Og så er han god til at presse mig til det yderste. I det hele taget, er han bare skide dygtig og sjov at træne med. Dét jeg synes er svært at tage mig sammen til, er de gange, hvor jeg skal træne alene eller nå at træne tidligt om morgenen, fordi resten af dagen er booket med aftaler. Jeg håber, det bliver nemmere med tiden.

Jeg har fået Malte til at dele nogle motivationstips til at holde fast i motionen:
Når du har taget valget om at begynde at træne, gælder det om at komme igang og holde fast i træningen. Du bliver så stolt og glad, når du er på den anden side og er i mål. Jeg oplever at mange starter og efter kort tid mister motivationen, fordi de ikke kan se store resultater, eller mangler energi og tid. Det sværeste er tit at få løbeskoene på og komme ud eller komme afsted til fitnesscenteret.

Her er 10 bud på, hvordan man holder fast i valget om et nyt og sundere liv:
1. Få noget socialt med i træningen, så du glæder dig til, at se dem du skal træne med.
2. Lav faste aftaler med en ven – en “trænings buddy”. Det er altid nemmere at komme afsted, når du ved, at der er en, der står og venter.
3. Sæt dig et realistisk mål og lav nogle delmål. Hvis det er længe siden, du har trænet, så start stille op så du ikke brænder ud pga. af skader og for store mål.
4. Få hjælp af en træner til at starte rigtigt op, så du får den helt rigtige start, der passer til dig og motiverer dig.
5. Prøv at udfordre dig selv med et godt væddemål, så der er noget at se frem til, når du er i mål.
6. Find lige det der motiverer dig og kan få dig op af stolen. Det kan være meget forskelligt; zumba, løb, Cross fit osv. Prøv dig frem og vær ikke bange for at prøve noget nyt – alt har en start.
7. Tag træningstøjet med i tasken om morgenen, så du kan træne direkte efter arbejde. Når du at ramme sofaen, bliver det næsten umuligt at komme afsted til træning.
8. Skriv dine resultater ned, store som små.
9. Løb er blevet topmoderne og de større byer er fyldt med gratis løbeklubber, hvor løberne kommer for det sociale og det sammenhold der opstår. Så på med skoene og besøg en af klubberne – du bliver helt sikkert revet med. Tirsdag og torsdag kl. 18 træner Strick Running i København og alle kan være med.
10. Husk at det tager 21 dage at få en ny vane, så bliv ved indtil det bliver en naturlig ting for dig at gøre.

blog, københavn, high-streetOn Friday it’s a month since I started my training with Malte from Strick Performance. I’m slowly starting to get into a good rhythm, and I try my best to work out four times a week, but I haven’t yet got to the point where I actually look forward to go to the gym. Except when I go to yoga classes – I have actually started to love that. Malte is also doing a great job and he really motivates me. I always look forward to work out with him. He’s good to vary every training session, so the programme is constantly new and challenging. He is really good at pushing me to the limit. The part that I don’t love that much is when I have to work out myself or work out early in the morning. I hope it gets easier over time.

I’ve asked Malte to share some motivation tips that I could share with you:
“Once you have made the choice to start training, it is important to get started and stick with the training. You will be so proud and happy when you are on the other side and reach your goal. I feel that many start working out and after a short periode of time they lose their motivation because they do not see big results, or because of lack of energy and time. The hardest part is often to put on your running shoes and get out and get going to the gym. “

Here are 10 tips on how to stick to a new and healthier life:
1. It’s important to incorporate a social part in your training, so you look forward to go to the gym with somebody. 
2. Find yourself a “training buddy” – it is always easier to get going when you know there is someone waiting for you at the gym. 
3. Set yourself a realistic goal and make some milestones. If it is long since you’ve trained, start out slowly, so you do not burn out because of injuries and too big goals.
4. Get help from a personal trainer, so you find a way to workout that suits and motivates you.
5. Make a bet with yourself. E.g. to be able to do 10 pushups in a row or run 5 km in 20 minutes, so there is something to look forward to when you have reach your goal.
6. Find out exactly what motivates you. It can be very different; zumba, running, Cross Fit, etc. Don’t be afraid to try something new, everything has a start.
7. Bring workout clothes in your bag in the morning, so you can go directly the the gym after work.
8. Write your results down, big and small.
9. Running has become very popular and all big cities are filled with free running clubs. So put on the running shoes and join one of the clubs – you will surely get carried away. 
10. Remember that it takes 21 days to get a new habit, so keep on working out until it becomes a natural thing for you to do.