malte-strickertssonpersonlig-træner-østerbropersonlig-trænerpersonlig-træner-købenahvnplankenelastik-træning
TRÆNINGSTIMERNE ER SPONSORERET AF STRICK PERFORMANCE

Hver tirsdag starter jeg dagen ud med morgentræning sammen med Malte. Han har altid et nyt program klar med forskellige former for intervaltræning. Han syntes ikke, han havde været hård nok ved mig sidste gang, så i dag stod den både på løb, boksning, maveøvelser, sjipning og meget andet. Pyha, mine arme føles som spaghetti! Haha… Han er virkelig dygtig og selvom det er hårdt, får han det altid til at virke sjovt. Jeg begynder langsomt at blive glad for at træne. – Hvem skulle have troet det?! ;) Det hjælper dog også en hel del på det, når man kan gøre det i Fælledparken med fuld sol og blå himmel. Malte er forresten ved at svare på alle jeres gode spørgsmål omkring træning og hverdagskost – de kommer på bloggen inden længe. Hvis I har flere spørgsmål, så smid endelig en kommentar under dette indlæg.

blog, københavn, high-streetEvery Tuesday I start the day with a morning workout with Malte. He always has a new program prepared with different types of interval training. He felt that he hadn’t pushed me to the limit last time, so today we did a lot of different exercisements. Eg. running, boxing, abdominal exercises, skipping and much more. Phew, my arms feel like spaghetti! Haha… He is such a good trainer and although the exercisements are pretty exhausting, he always manages to make it fun to work out. I’m actually slowly beginning to like it. – Who would have thought that?! ;) It’s also so much more fun to workout when it can be done outside in the sunny weather. Btw, Malte is about to answer all your questions regarding training which I will upload on the blog very soon. If you have more questions, just drop a comment in this blog post.