konditag-nordhavn

I forrige uge opdagede vi det fedeste træningsområde kun fem minutter fra hvor vi bor. Det hedder Konditaget Lüders og ligger i den nye del af Nordhavn på toppen af et parkeringshus. Det er fuldstændig gratis at benytte og har de fedeste træningsmuligheder – f.eks. er der en lang trappe på ydersiden af bygningen, hvor man kan tage tid på, hvor hurtig man er om at nå til toppen. Det kan der godt gå lidt sport i, haha… Vi har optaget det i en video, hvor I kan se det hele. Håber I kan lide den. <3

blog, københavn, high-streetLast week we discovered the coolest workout area just five minutes from where we live. It’s called Konditaget Lüders and is located in Nordhavn in Copenhagen on top of a parking garage. It is completely free to use and has some really cool training opportunities – eg. there is a long staircase on the outside of the building with a time watch so you can find out how fast you can get to the top. We recorded this video yesterday – hope you like it. Please tell me if you want me to do some videos in English. I’m really considering whether I should do it or not. <3