boozt-rabatkode

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE, 20. HERE, 21. HERE, 22. HERE, 23. HERE, 24. HERE

Netop i dag kører Boozt en rimelig vild rabatkode, som giver 20% på nærmest hele sortimentet (inklusiv udsalgsvarer), hvis man shopper for mindst 999 kr. Ovenfor har jeg fundet nogle lækre efterårssager i tre kategorier: lune frakker, fine kjoler og hyggelige striktrøjer. Jeg har selv klikket lidt forskelligt hjem, så nu glæder jeg mig til, at postmanden banker på døren i løbet af de næste par dage. :) Rabatkoden er “BESTDEAL” og gælder indtil midnat. Find hele sortimentet HER. Happy shopping! ;)

blog, københavn, high-street
Boozt is running a crazy campaign today where you can get 20% off on almost all products (including sale items), if you buy for at least 999 DKK. Above I have shared some great Autumn styles in three categories: warm coats, pretty dresses and cosy knitwear. I have bought a few items myself and can’t wait for the post man to stop by. ;) The discount code is “BESTDEAL” and is valid until midnight. Go to the webshop HERE. Happy shopping, girls! ;)