by-malina-kjoleby-malina-lily-dressby-biehl-braceletmint-kjoleDress/By Malina HERE, bracelet/By Biehl HERE, bag/Gucci HERE

I går aftes fejrede vi Acie og Mads’ bryllupsfest her i Italien – sikke en aften! Sjældent har jeg oplevet så unikt et bryllup og lokationen gjorde det klart til noget helt særligt. Jeg har taget en masse billeder, som I får at se i et andet indlæg. Først vil jeg blot vise jer, hvad jeg havde på. Jeg havde nemlig iført mig en ny kjole i den fineste mintgrønne farve med åben ryg og plisseringer. Jeg elsker virkelig farven og den åbne ryg gør kjolen meget let og elegant. Det smarte ved gulvlange kjoler er, at man blot kan have flade sko på indenunder, da man nærmest ikke kan se det. Det var mine fødder temmelig glade for, da vi stod på dansegulvet indtil kl. halv fire i nat. ; )

linje-prikket@2x.jpgLast night we celebrated Acie and Mads’ wedding here in Italy – what a night! I have rarely attended such a unique wedding and the location made it definitely something special. I’ve taken a lot of pictures that I will share with you soon, but first I wanted to show you what I wore. I was wearing my new dress in the cutest minty color and an open back. I really love the color and the open back makes the dress very light and elegant. The smart thing about floor-length dresses is that you can’t see the shoes, so you can just wear flat shoes all night long. ; )