4L3A64784L3A64984L3A65274L3A65674L3A64844L3A65604L3A6541

Reklame links: bomber/Vila HERE, blouse/Vila HERE, jeans/Levi’s Redone (similar HERE), bag/my design for Markberg HERE, shoes/A Pair (similar HERE)

Christoffer og jeg er netop ankommet i et sommerhus på Møn, hvor vi skal tilbringe weekenden med hans familie. I dag har vi planer om at gå tur på Møns Klint – det er flere år siden, at jeg har været her, så det bliver sjovt at se det igen. : ) Det er dejligt at komme lidt ud af byen og få noget frisk luft. Hvad har I af planer denne weekend? Outfittet her er et jeg har taget i forbindelse med en artikel, som jeg har medvirket i på Vilas nye hjemmeside, Vila Moments. I kan finde den HER, hvis I er nysgerrige. God lørdag til jer alle.

blog, københavn, high-street

Christoffer and I just arrived in the Summer house a bit outside Copenhagen where we are going to spend the weekend with his family. It feels so good to get outside town for a bit and just relax and get some fresh air. What are you guys up to this weekend? This outfit is shot in connection with an article I made for Vila’s new website, Vila Moments. You can find it HERE, if you are interested. Have a great afternoon, everyone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

8 comments

 1. Hej Christina!
  Jeg tillader mig at komme med et par anbefalinger, fordi jeg selv er født og opvokset på Møn – mit yndlingssted i hele verden! <3
  Hvis i har tid, så skal i også tage en tur i Liselund Park, som er rigtig yndig og hyggelig og har mange års historie bag sig. Den ligger tæt på Klinten, så det kunne være oplagt pit-stop på vejen retur.
  Hvis i skal spise frokost i Stege, så er David's klart det bedste sted! Er i mere til kaffe og kage skal i tage et smut forbi Kaffehuset, som byder på hyggelig indretning og et bredt og virkelig godt udvalg af kaffe, the osv.

  Håber I får en skøn weekend på den lille ø. Jeg bliver simpelthen så glad, når "københavnere" kommer ned og opdager vores lille perle :) :)

 2. Hvor er du fin – elsker de der støvede nuancer, især gammelrosa. Og med et par rå cowboybukser, er balancen helt perfekt (:
  Jeg har holdt røde-bøffer aften med min kæreste igår, og idag nupper jeg en 15-23 vagt på bosted, hvorimod søndag skal bruges på noget så skønt, som at holde fødselsdag :D

  – A

 3. Hey ved ikke om det bare er en indbildning, men jeg synes virkelig at billedkvaliteten er blevet væsentligt bedre, efter du er gået selvstændig med bloggen