iittala-kagefadstrawberry-tartiittalakage-opsats

Godmorgen, kære læsere. <3 Det er blevet tid til at løfte sløret for endnu en lækker giveaway i Mette Maries og min julekalender. Denne gang i samarbejde med iittala, hvor I kan vinde alle disse lækre produkter (minus kagen, desværre), som I ser ovenfor. ;) Altså et kagefad, fire kagetallerkener og to smukke lyserøde skåle. Kollektionen hedder Kastelhelmi og refererer til det finske ord for “dugdråbe”, som man næsten kan fornemme ud fra cirklerne af bobler i det pressede glas. Jeg synes virkelig, det er noget yndigt service og det fik også meget opmærksomhed, da jeg i går aftes serverede jordbærkage og hjemmelavede småkager for mine fire veninder. :) Produkterne har en samlet værdi af 1.330 kr. og for at deltage i konkurrencen, skal I blot lægge en kommentar til dette indlæg. Vinderen kåres mellem jul og nytår.

linje-prikket@2x.jpg

Good morning, dear readers. <3 It’s time to unveil another delicious giveaway in Mette Marie’s and my Advent calendar. This time it’s in collaboration with iittala and you can win all these delicious products (minus the cake, unfortunately) which you see above. ;) A cake dish, four cake plates and two beautiful pink bowls. The collection is called Kastelhelmi and refers to the Finnish word for “dewdrop” which one can almost sense from the circles of bubbles in the pressed glass. I really like the feminine and timeless design and it also got much attention last night when I served strawberry cake and homemade cookies for my four girlfriends. :) The products have a total value of 1,330 dkk and to enter participate in the giveaway you simply have to write a comment for this post. The winner will be announced between Christmas and New Year’s Eve.

I samarbejde med iittala