personlig-traenerstrick-performance

Jeg må indrømme, at jeg ikke har fået trænet særlig meget på det sidste. Jeg var ellers kommet ind i en virkelig god rutine op til brylluppet og også efterfølgende, men de seneste par uger, er det ligesom gået lidt i stå. Først var min træner Malte syg, så måtte jeg aflyse og så blev jeg selv syg, så det er over en måned siden, at jeg sidst har set et løbebånd. I går startede vi op igen og jeg må indrømme, at det var rart at få gang i stængerne, selvom jeg blev helt forpustet ved blot at gå op af trapperne til fitness centret, haha.. Det er utroligt, så hurtigt man mister konditionen. ;) Fordi jeg sidder så meget ved computeren, har jeg tendens til at få ondt i nakken, men det går væk, så snart jeg er inde i en god træningsrutine. Hvis I selv går og overvejer, at komme igang med træningen, så kører Malte hos Strick Performance frem til nytår et tilbud med personlig træning til en særlig pris – 5 gange for 2500 kr. ;) Det kan bruges i hele 2017. Blot et lille tip. Husk forresten at smutte forbi Mette Marie, hvor man i dag kan vinde det fede spejl fra Less Vegas.

linje-prikket@2x.jpg

I must admit that I have not been working out much lately. Before the wedding and also a few months afterwards I had come into a really good routine, but lately I haven’t been working out much. First my coach Malte was sick, then I had to cancel our training session and then I got sick too, so it’s been over a month since I last time saw a treadmill. Yesterday was day one in my new training routine and I have to admit that it was nice to get started again even though I was completely out of breath just by walking up the stairs to the gym, haha… It’s crazy how quickly you get out of shape . ;) I tend to get a sore neck, because I’m sitting so much in front of the computer, but it disappears as soon as I’m in a good workout routine. If you’re considering to start working out, Malte from Strick Performance has a great Christmas offer until the end of this year where you can buy 5 sessions with him as a personal trainer for only 2500 DKK. Just a little tip.