burgerpigerragelejeimg_5420louisegrillsommerhussommerhusturgrillmadgymnasieveninder

Så er jeg hjemme igen efter en virkelig hyggelig sommerhustur med mine søde gymnasieveninder. Ih, hvor har det været dejligt at komme helt ned i gear, gå ture, spille spil, spise god mad, store is og hænge ud med nogle af mine yndlings. Min venindes sommerhus ligger i Rågeleje og hvis vi nogensinde skal have et sommerhus, ville jeg bestemt ikke have noget imod, at det blev i netop denne by. Der er simpelthen så hyggeligt og fredfyldt og ikke lige så overrendt som mange andre sommerhusområder. Her er lidt stemningsbilleder fra turen. Jeg håber også, I har haft en dejlig weekend.

blog

Now I’m back home after an amazing weekend with my high school friends. It has been great to take a few days off and just relax, play games, eat lovely food and hang out with some of my favorite girls. My friends Summer house is placed in a city called Rågeleje in the Northern part of Zealand. If we are going to buy ourselves a Summer house one day, I definitely wouldn’t mind to find one in this city. It is so cozy and peaceful! Here are a few pics from our trip. I hope you guys had an amazing weekend too.