isabellath

Hej kæreste læsere, Isabella Thordsen her. Jeg driver livsstils- og rejsebloggen: Isabellathordsen.com. Sødeste Christina har spurgt mig, om jeg ikke ville lave et lille gæsteindlæg til hendes smukke blog og jeg blev simpelthen så glad, da jeg har fulgt med i hendes vidunderlige univers i mange år. Christina spurgte mig, om jeg ikke havde lyst til at dele lidt tips med jer, omkring hvordan jeg tager mine billeder, hvordan jeg redigerer og fanger den rigtige stemning, så det kunne jeg utrolig godt tænke mig, at dele med jer i dette indlæg.

vsco-cambil

Jeg går utrolig højt op i, at have smukke, højkvalitets samt hyggelige billeder på min blog samt instagram: Isabellath. Jeg elsker alt det visuelle, der ligger i blogging, og ofte inden jeg går i seng, ligger jeg og tænker på, hvilke billeder jeg skal have taget og hvad I mon nu kunne tænke jer at læse om.

Specielt når jeg er ude at rejse, bliver jeg utrolig inspireret til at tage en masse smukke billeder. Pinterest er også en af mine yndlingsplatforme, hvis man søger billed inspiration. Her lærer jeg meget omkring mulighederne, der ligger i de små hverdagsting. Ofte er det de tilfældige billeder, der bliver de bedste, da de rammer stemningen uden man prøver for meget. Jeg elsker, når det er naturligt og fanget i øjeblikket.

isabella-thordsenferie

Stort set alle mine billeder tager jeg på mit professionelle camera: Canon mark lll, også når det kommer til mine instagrambilleder. Jeg elsker, at det er i høj kvalitet så poster stort set aldrig mobil billeder – kun på min Instagram story, sådan så mine følgere kan følge med i min hyggelige samt til tider lidt stressende hverdag som livsstils- og rejseblogger.

Mine yndlings apps til redigering er VSCO cam, Snapseed og Afterligt. Jeg er en rigtig vintage elsker, så mine billeder har ofte lidt en vintage vibe. Jeg foretrækker at bruge naturligt dagslys og så redigerer jeg billederne på min telefon, for at give dem den rigtige stemning. Det er ikke meget jeg gør ved dem, da jeg allerede har det naturlige lys, men VSCO cam og Afterligt har nogle super gode filtre, hvor man selv kan bestemme, hvor meget man ligger på mm. Dem bruger jeg ofte for at få det vintage look, som jeg elsker.

scooter

Jeg håber, at mine få tips kunne hjælpe lidt. Det er med at prøve sig lidt frem, og så pludselig finder man frem til den stil, der passer til én. Jeg håber i får en rigtig dejlig dag! Tusind tak for at I havde lyst til at læse med.

Knus Isabella – Isabellathordsen.com