date-nightlilypizza-copenhagenfloral-pantschampagnepizzadatenightflower-trouserspizza-timehermes-sandaler

Jeg har slet ikke været ude og nyde det gode vejr, de sidste mange dage, da jeg har haft travlt med en masse arbejde. Faktisk har jeg nærmest ikke været uden for en dør overhovedet… I går aftes syntes Christoffer, det var på tide, så han fik idéen om tage ned på Nordhavn og spise, som ligger 10 minutters gang fra vores lejlighed. Vi pakkede en taske, tog en flaske rosé champagne under armen, puttede Lily i barnevognen og bestilte et par pizzaer fra vores yndlings pizzeria “Il Gusto Giusto” på Ndr. Frihavnsgade (den med svampe, pinjekerner og trøffelsauce er et must, hvis I kommer forbi). Det var SÅ dejligt at komme lidt ud, selvom solen netop var forsvundet bag en stor sort sky, haha… Jeg var hoppet i et par nye bukser, som flere af jer har spurgt ind til på Instagram, så nu har jeg linket til dem nedenfor. God fredag til jer alle. Håber I får en skøn weekend. <3

Reklame links: 1. top/Vila HER, 2. sandaler/Hermes HER, 3. bukser/Zara HER, 4. taske/Ellos HER, 5. solbriller/Dine Briller HER, 6. denimjakke/Mango HER

clothes